2023-11-02 123 瀏覽
媽子榮升之喜值得慶祝,宴請到八方庭同佢賀一賀啦!預先BOOK好曬位,好快就入得!唔洗公公婆婆企係度等甘耐,超好服務!✨蓮藕煎肉餅✨份量多夠曬分嚟食!即叫即煎,油分好少,足料充實食落好yummy。上菜相隔10分鐘仍然脆身。食咗咁多肉,點都要叫返D菜食下減低罪惡感, 都幾新鮮和清甜。✨翡翠炒龍躉球✨當中的西蘭花龍躉球 加埋一齊,完美帶出爽口與軟綿雙重口感。熱辣辣咁上枱,龍躉球大大粒。肉質嫩滑,食唔停嘴😋食埋呢個就夠晒飽啦!✨老壇酸菜魚✨魚肉好滑好彈牙,滿滿的骨膠原、蛋白質,營養豐富。特別要讃下,佢地所用既桂花魚無魚骨,超級方便,啱曬我啲懶人懶得lur骨😂無敵享受✨上湯澳洲大龍蝦✨,大龍蝦design擺設都好精緻💯💯💯❤️香味四溢,非常適合大家分黎食呢! 公公婆婆都食到唔停口!我哋一家人都一致認為性價比最高又好食嘅一間,所以一定會再幫襯多次。
✨蓮藕煎肉餅✨
✨老壇酸菜魚✨