2023-11-05 1212 瀏覽
同班死黨難得約齊腳去打邊爐,我哋又咁多計傾,限時對我哋嚟講唔得啦,俾我搵到呢間冇限時,仲要係任飲任飲嘅,問完佢哋即刻book枱啦😆⋯⋯地方好大不過唔會要行好遠攞嘢食,眼見佢哋有兩個位置係可以攞嘢食嘅,咁啲食物都好豐富嘅,有鵝腸、水魷魚、牛柏葉、飲品等等係自己攞👍🏻牛肉、蝦、鱔片等等係手機落單,落咗單唔係等好耐就有嘢食啦,不過都有問過啲服務員,唔想用手機落單可以點樣,佢哋話有紙可以劃嘅唔覺唔覺已經坐到佢哋閂門,原來我哋由6:30坐到11:00喇,我哋成班女仔又真係太多嘢講啦🤣🤣🤣今晚食得開心又舒服,佢哋又唔會話夠鐘趕你走嘅,當然我哋坐到人哋閂門,係有少少唔係咁好嘅😅😅啲死黨已經話下次打邊爐嘅話,要再嚟呢度喎🤣🤣🤣

啲死黨已經話下次打邊爐嘅話,要再嚟呢度喎🤣🤣🤣
2023-10-30