2019-09-22 79 瀏覽
平時好少行西九龍廣場,除咗搵返好多兒時回憶之外,仲意外地搵到呢間不錯嘅餐廳。餐廳門口放咗兩隻好大嘅熊仔好eye catching ,而且入邊座位放得唔算太迫,坐得都幾舒服下。今日係平日晚上,好彩都唔係好多人唔使等位即刻可以入座。侍應好friendly ,即刻拎咗Menu俾我哋睇。我哋見到個一人一我哋見到個一人一波爐火鍋都係$88 ,諗住一個鍋兩個人分享再加多個小菜應該會夠食😀叫咗菜冇幾耐已經有得食,一個就係一人一鍋嘅火鍋配料。除此之外餐廳亦都準備咗好多唔同類型嘅醬汁。真係同出邊打邊爐一樣。另外我哋仲叫咗個咖喱牛腩小菜,咖喱住得好入味,雖然辣味有少少不足。但係用黎送飯都一流呀! 呢間餐廳價錢都唔叫好貴,如果下次去開西九龍餐廳都會再食下其他小菜👍