2018-03-15 1554 瀏覽
星期六食野周圍都多人,朋友介紹下早一日book 台食個brunch去到就見到餐廳一早預留左近窗位置,仲有bb櫈同埋bb 餐具,非常貼心!香草孜然單骨雞翼上到檯已經聞到非常香,好香既孜然粉同香草味。外脆內多汁,非常香口,肯定是即叫即制。單骨細細舊容易食,真係一食就停唔到口!送啤酒仲正!佐酒小食拼盤洋蔥圈超大個!而且非常甜,一點都唔辣炸蘆筍估唔到炸出黎既蘆筍一啲都唔乾身,仲可以保留住鮮味,炸野都感覺到refreshing軟殼蟹超大隻,非常香口,好食到爆炸,真係比幾多我都食得落炸蠔新鮮,一啲都唔腥估唔到呢個小食拼盤既食物質素甘高,成本甘應該一啲都唔低。最抵讚係個蕃茄醬,新鮮整成,好有誠意,好好味!炸魚薯條我實在太鍾意食炸野,所以絕對有要求薯條新鮮炸起係最基本。呢度既薯條似係由新鮮薯仔切出即炸。炸魚既粉唔太厚,而且魚肉好實,好juicy,食落啖啖肉,好滿足!All Day Breakfast炒雞蛋非常香滑,岩岩好唔會炒到老晒,而且好香牛油同牛奶味大啡菇好似成塊扒甘大塊。上面充滿熱溶芝士,大啡菇好juicy,依家諗起都流晒口水德國大腸,煙肉都係大大條,大大塊,好滿足!煙三文魚造型已經殺晒,而且份

香草孜然單骨雞翼

佐酒小食拼盤

洋蔥圈
超大個!而且非常甜,一點都唔辣
炸蘆筍
軟殼蟹
超大隻,非常香口,好食到爆炸,真係比幾多我都食得落
炸蠔
新鮮,一啲都唔腥

炸魚薯條

我實在太鍾意食炸野,所以絕對有要求

薯條新鮮炸起係最基本。呢度既薯條似係由新鮮薯仔切出即炸。

All Day Breakfast

炒雞蛋
非常香滑,岩岩好唔會炒到老晒,而且好香牛油同牛奶味

大啡菇

德國大腸,煙肉
都係大大條,大大塊,好滿足!
煙三文魚
造型已經殺晒,而且份量都好多,絕對滿足晒香港人對三文魚既慾望!

兩杯餐茶

餐廳坐得創服,員工友善,食物好味,必定再會encore!