記得好耐之前已經去過一次呢間Cafe,最近見佢哋翻新咗所以決定再同朋友去試吓💜地方環境比之前舒服咗😚同朋友都可以好Chill咁傾吓計食下飯😊 餐廳店員服務態度不錯_咁似小編同朋友係午市時間嚟所以都有午市套餐,套餐包左餐湯或沙律,我哋去嗰日是日餐湯係洋蔥湯,價錢來講都幾抵食🥰🍝蘑菇煙肉忌廉意粉 $62朋友叫嘅忌廉意粉煙肉份量充足,配上忌廉醬汁一齊食好惹味,另外餐廳亦有其他主食包括西冷牛扒、日式滑蛋厚切豚肉飯等等,下次有機會再試埋其他菜式🍅海鮮蕃茄濃湯稻庭烏冬 $75蕃茄湯非常濃郁,內有帶子、蝦仁、蟹棒等配料,稻庭烏冬食落去煙靭彈牙,鍾意食烏冬嘅朋友仔可以試吓☕️Ice Mocha $22🍑Peach Iced Tea $18套餐可以半價轉飲特飲,今次叫嘅呢兩杯味道都唔錯,小編特別推介香桃冰茶,味道唔會太甜之餘重茶香,清新有助解膩

_

🍝蘑菇煙肉忌廉意粉 $62