2020-11-22 177 瀏覽
朋友指定話想食燒肉,想又食刺身,又要抵食,就諗到呢間任食燒肉放題~坐足2.5小時,而且款式都算多!.▪️和牛晚市放題 $322一坐低,會送上三碟一早預備好的刺身、龍蝦以及燒肉拼盤。另外點餐紙上的就可以任叫~包括有海鮮、蔬菜、天婦羅、小食、烏冬、椒鹽燒等等每張枱都有幾款調味,海鹽胡椒等等~刺身大大份,完全唔似兩人份量!仲有個隱藏嘅紫菜,食咗一陣先發現🤣雖然整體OK,但有一兩款食落唔算好新鮮~至於龍蝦燒咗,再自己加調味,不得不讚一讚自己,又燒得幾好食wor👅店員上既燒肉拼盤,份量亦係好足,其實根本唔洗再叫肉都夠飽!澳洲和牛西冷同肉眼都超好食,厚度適中,嫩滑多汁,係咁多款最好食既top2!!-我地另外叫左款烏冬紙內既泡菜石狩鍋,黎到先知,原來係冇烏冬得湯,如果想食鳥冬,仲要叫個清湯烏冬自己加落去!唔知係咪因為坐左向風口位,燒燒下肉都有啲凍,所以有d熱湯落肚暖下胃既感覺十分好~飲品除左有平時既汽水果汁,仲有提供啤酒梅酒等等至於甜品方面,都有大家中意既movenpick、雪條~
▪️和牛晚市放題 $322

每張枱都有幾款調味,海鹽胡椒等等~

飲品除左有平時既汽水果汁,仲有提供啤酒梅酒等等

至於甜品方面,都有大家中意既movenpick、雪條~