餐廳: 金裝燉奶佬餐廳 (嘉湖新北江)
資訊:

2020-07-20 764 瀏覽
自我介紹期間都總會有啲私人嘢要做,落車見到餐廳就是鬼爛但入去食Do 完頭入去坐低,見到有雞有湯梗係叫雞⋯⋯食啦,首先🍋茶上枱,湯鷄套餐緊隨其後鷄為有肉位搭隻翼就例牌貨啦(出街食差唔多),啲黑木耳同啲汁ok, 雞一般啦唔係好滑一心諗住試吓佢個酸辣湯⋯⋯一羮入咗口⋯喂!酸嘅(大吉利是,唔通中咗連味覺都出咗事🥶),好比多次機會⋯再嚟又係酸嘅⋯⋯喂酸辣湯喎⋯⋯啲辣去咗邊呀,比番啲豆板醬我呀⋯⋯伏咗(酸到唔酸,辣都唔辣🥵,不過唔嘥嘢之下飲到尾段⋯⋯見到枱面寫住「螺片酸辣湯」⋯⋯😳吓!螺片煲酸辣湯⋯⋯係咩玩法!?🤔🤔🤔⋯⋯⋯⋯但係,我係對螺敏感⋯⋯😩🤦🤦

見到枱面寫住「螺片酸辣湯」⋯⋯😳

吓!螺片煲酸辣湯⋯⋯係咩玩法!?🤔🤔🤔

⋯⋯⋯⋯但係,我係對螺敏感⋯⋯😩🤦🤦