<巴馬火腿芝士蛋汁闊麵>面頭Parma ham份量唔少 下面仲有好多煙肉蘑菇😚其實相比芝士蛋汁 個人覺得似忌廉汁多啲🤣不過掛上闊麵就都係一啖接一啖啦😆另外加$30要湯 包 同咖啡☕️南瓜湯新鮮香甜 入面食到一絲絲南瓜🎃麵包有自家製法包同百吉包🥖咖啡香濃不帶酸 係我鍾意嘅味✌🏿<生酮海鮮早餐🍤>亦都係keto friendly嘅cafe✨(但係有少少意外俾錯咗麵包同南瓜🤣)海鮮顧名思義就係有蝦同三文魚 雖然係白烚蝦但都新鮮彈牙‼️😳仲有兩隻脆邊太陽蛋🍳半個牛油果🥑沙律🥗煙肉🥓焗豆 好豐富😍<#Tiramisu >最後加咗個自家製甜品😚mascarpone cream偏稠 食落口感覺似雪糕 但都好滑👍🏿亦都食到可可香🥰手指餅浸過咖啡☕️酒味就唔太覺🙈私心希望加強咖啡同酒味🥺
<巴馬火腿芝士蛋汁闊麵>
另外加$30要湯 包 同咖啡☕️