2017-04-12 1086 瀏覽
天氣開始回暖,又係時侯去食雪條喇!大家對"hand crafted"都有著一份執着,有一陣子對手工雪條更是趨之若鶩。夏季還未正式來臨,店裡沒有很多顧客,可隨意坐在旁邊的小木桌。雪櫃裡放滿各種色彩繽紛的冰條,有Creamy Mango, Straight Up Pineapple, Refreshing Kiwi, Cheesy Strawberry,聽起來全部都很fresh 很juicy喎 ~ 還有Earl Grey Pistachio,本人對Earl Grey 跟Pistachio是情有獨鍾。二人揀左 Chilli Mango ($46) 和 Kiwi ($38), 清楚看見粒粒芒果同奇異果籽,好足料,就是那種home made新鮮全天然的感覺。Refreshing 這店不時推出新口味,款款都好吸引,啱晒同閨蜜/男朋友share唔同口味
天氣開始回暖,又係時侯去食雪條喇!

2017-03-25