招聘中
薪金面議
3天前
$70-$85
時薪
更多筍工 (8)
2020-04-24 920 瀏覽
限桌令彷彿係壓垮本港食肆嘅最後一根稻草。第一次於黃金時間去 Beans 荳子食嘢唔使等位,亦唔見有人龍🥺,職員於我哋入場前不斷數人頭,確定店內食客唔過一半先畀我哋入座,非常小心。今次試咗個新出嘅榮華臘腸香芋意大利飯,估唔到 East meets West 嘅組合係咁夾😋:甜甜有嚼勁嘅臘腸,香粉軟糯嘅芋頭,配埋 creamy 嘅意大利飯,成件事好完美。由於顧客人數驟減,甜品嘅選擇少之又少,我哋揀咗卷 • 山政小山圓同 Everest, 前者係紅豆抹茶蛋捲,抹茶味清香,紅豆軟甜,很好味;後者係瑞士蓮白朱古力咖啡 mousse 配以海鹽焦糖忌廉同咖啡蛋糕,少少鹹少少甜少少咖啡味少少朱古力味少少 mousse 質感少少蛋糕質感,味道及口感異常豐富。Beans 從來都唔會令我失望🤗。

Beans 從來都唔會令我失望🤗。