2018-03-15 1488 瀏覽
正所謂朋友係要見既!所以我地就約定左放工之後去食下好野 , 而今日呢三條肥妹仔就去左食一餐法國餐 。 呢間餐廳係冇menu 既 唯一比你揀就係幾成熟😳 咁諗好飲咩之後呢 就會有沙律送上 係有野莓同合桃 食起上黎酸妹妹 非常開胃 而我地都繼續一路講一路笑到成間餐廳都聽到喇 食完個沙律 好快就上主菜 牛扒喇!個陣肉味好濃同好香 如果食7成仲燶邊tim😜😜 好正成件事 食食下 肥妹朋友就同我地講話佢最近join左個妹貴既facial course 佢話 「個肥唔緊要架 最緊要就係個人靚 咁先有美 肥美肥美咪咁黎囉!」 而我地都非常buy 呢點 ,笑到收唔到聲 所以今晚既肥美club 就誕生左喇 ! 為左我地又肥又靚既女人舉杯🍻同埋再舉手加薯條🍟 因爲薯條係任食架 幼薯條黎 不過都炸得幾香脆最後食飽正餐 當然要食甜品架啦 而法國咁出名甜品 我地肥美club又點會唔食丫😋😋 照舊佢都係冇menu 但就有一架好似人咁高既甜品車推到你面前 加上店員落力介紹 我就叫左個蘋果批同店員推介最出名既拿破崙 拿破崙就好似陣風咁但勁脆 法式蘋果批黎講就清甜得黎帶少少焦糖味 配上vanilla sauce係一絕食

食完就捧住個肚走喇 肥美club既活動就完滿結束喇!!