2017-06-23 139 瀏覽
又到同朋慶祝生日既時候啦!次次揀餐廳都揀左好耐,哈哈。見到呢間餐廳有唔少笑評,環境都唔錯,就黎試下!我地一行三個人安排左坐係bar枱。。附近既四人枱七點到黎到,已經full晒甘濟!個肚已經咕咕聲啦,所以立刻就揀野食!我地三個都係食肉獸,所以送菜都離唔開肉!肉!同埋肉!肉眼扒,差不多食親西餐都會叫佢個面燒到脆脆到,有啲海緊鹽同黑椒味,好香。肉質方面,好淋,叫左五成熟,肉色紅紅地,好嫩滑。有時肉眼扒會有好多筋,但呢個唔係好多筋,好易咬開,啖啖肉,正!!搞笑地仲有一舊蒜頭係度,燒過,唔辣,有興趣可食埋,哈哈。配既燒汁有紅酒味,平時食少有,點埋食有另一種味道另一肉:烤豬肋骨黎到嘩一聲!好大塊!幾驚食唔曬!好中意佢個汁,甜甜地,好似用果汁去燒既味道。肋骨燒到外脆內林,有少少肥肉,肉剛好離骨。一條超大條超長!鎮店漢堡,又係好大份。係粗薯黎,好脆,即使擺左好耐去食都仲脆,唔會好似快餐店果啲乾爭爭。仲有兩舊炸洋蔥,好香口!漢堡好多層,一啖真係食唔晒。麵包查左牛油,好香。漢堡扒夠厚身,夾埋生菜蕃茄食唔會好漏,fresh!朋友叫的,無飲到,不過外型好得意,好耐無見過把遮仔啦,好想帶走佢!坐隔離都文到薄荷味
又到同朋慶祝生日既時候啦!次次揀餐廳都揀左好耐,哈哈。

我地三個都係食肉獸,所以送菜都離唔開肉!肉!同埋肉!

肉眼扒,差不多食親西餐都會叫佢

燒安格斯肉眼扒配紅酒燒汁

搞笑地仲有一舊蒜頭係度,燒過,唔辣,有興趣可食埋,哈哈。

配既燒汁有紅酒味,平時食少有,點埋食有另一種味道

另一肉:烤豬肋骨

烤豬肋骨配蜜糖薑汁醬油

一條超大條超長!

鎮店漢堡

Blue  Hawaiian

坐隔離都文到薄荷味,好fresh

Mojito

雜梅乳酪
好好味!夠大杯!飲落有幾種梅既味道,甜甜地,又有乳酪味,推介既選擇!

Yogurt  mix  berry

呢度食物既份量幾大,食完飽到上心口!而上菜速度都算快,唔洗等好耐!職員有禮,清枱快,叫完杯野飲改第樣都無炸型
整體上好滿意,係我會再黎既餐廳之一!
燒安格斯肉眼扒配紅酒燒汁
烤豬肋骨配蜜糖薑汁醬油