2021-12-22 708 瀏覽
成日比人叫新界牛🌝今次趁平日去左屯門呢間burger店探下我啲坐騎🐮店舖空間唔係好大,但算企理,店員親切樂於幫助食客👍🏼🔆經典漢堡$𝟞𝟠開頭考慮要個雙層漢堡,但諗諗下好難擘到個口咁大😂所以要左個經典🙌🏼入面配醬可以轉其他,要左蜜糖芥末😋5oz牛肉漢堡放入口厚度剛好,中心充滿肉汁,外層香脆感重啲🔆飛驒和牛漢堡$𝟙𝟛𝟠飛驒和牛比較下較厚身,而且明顯釋出較多油脂。配料同經典一樣,有車打芝士🧀蕃茄🍅生菜🥬都係burger常客🍔全部都夠fresh😎另外芝麻包都烘得好香脆兩個漢堡都加了$𝟙𝟠做套餐,有薯條同飲品🥤好欣賞有果汁做選擇,唔洗一定飲汽水😆薯條表層撒上黑椒調味,裡面的薯蓉好飽滿無乜空氣感🍟有一個餐加左$𝟝由薯條轉做脆炸雞條,岩岩炸起超彈牙✨抵轉🔆炸芝士蘑菇雞翼5隻$𝟟𝟠炸得金黃亮麗💛但不會乾巴巴,而是保留到嫩滑有肉汁的口感。已被熱溶的芝士加上蘑菇作餡料非常滿足🥰🐰自己始終都鍾意食牛嘅burger所以兩個餐好似差唔多咁,但店舖其實有提供雞羊魚堡等其他選擇,實有一款岩你食😉
經典漢堡

🔆經典漢堡$𝟞𝟠