2019-04-16 172 瀏覽
唔知點解呢成日都好想食芋圓😂聽同事講康瑞成日都排晒長龍,難得放假,梗係揹埋飯團仔去試下啦🥰原本仲諗住落大雨會少啲人,點知去到都係要排隊,好彩等左5分鐘都唔洗就有位啦🤤鋪面積唔算大,叫做有啲迫,好在店員安排左近門口位置,我揹住飯團都仲坐到👍🏻選擇專供仙草芋圓👍🏻好味又真係唔洗太花巧☺️價錢算抵呢個係飯團婆婆㨂既,一向唔鍾意食太甜同芋圓既飯團婆婆都話呢個綠豆沙唔錯🤣只係覺得個味唔夠濃,但足料👍🏻招牌嘢就梗係飯團爸爸試啦,叫左碗凍既,仙草滑嘟嘟,芋圓等夠淋煙韌,好多料,食完真係飽晒🤣我都係㨂返紅豆沙底,我走左椰奶,唯獨覺得紅豆沙唔夠起沙,再沙啲濃啲會更加出色,芋圓地瓜圓唔大粒,一樣夠淋夠QQ🥰整體我係會再黎架,因為價錢抵,芋圓好味蓋過其他小不足🥰

選擇專供仙草芋圓👍🏻好味又真係唔洗太花巧☺️價錢算抵

綠豆沙配芋圓地瓜圓小丸子

特式仙草百配芋圓地瓜圓小丸子

紅豆沙配芋圓地瓜圓小丸子

整體我係會再黎架,因為價錢抵,芋圓好味蓋過其他小不足🥰
綠豆沙配芋圓地瓜圓小丸子
特式仙草百配芋圓地瓜圓小丸子