2020-01-11
呢間保留傳統且新潮,有埋吸油煙機令你燒得安心又開心佢有鐵板&火鍋同一張檯上,可以同時間燒肉&火鍋座位都好寬敞、舒服,我兩人個坐卡位,正!叫左個SS1牛肉二人餐(超豐富又有燒肉又有部隊鍋)有6樣前菜:沙律、泡菜、海苔、洋蔥、芽菜、生菜(全部都可以refill)鐵板燒仲有埋燒雞蛋(中間夾住泡菜碎,更有味道)P.S. 啲雞蛋燒左一陣就要食,唔好等到最後先食,如果唔係會燒到乾硬晒包含:特級霜降牛肉100g、秘製牛肋排120g、LA牛肋骨120g、特選韓式雜錦拼盤、新麻蒲部隊鍋🔶LA牛肋骨120g:肉質鬆軟,加上醃了秘製醬汁,更加美味🔶特級霜降牛肉100g、秘製牛肋排120g-肥瘦適中,油脂分布非常好,令食落既口感更佳燒完就咁食又得,夾生菜又得,好味到停唔到口-個牛肋排就普通,比較多脂肪,是已經剪好一舊舊,我個人覺得剪得太細舊、太碎,令燒完縮到勁細🔶特選韓式雜錦拼盤(年糕、蘑菇、豬肉香腸、大蝦)我個蝦同條腸去左燒,其他個啲倒晒落去部隊鍋因為怕燒到太乾/燶,效果十分好,吸晒部隊鍋湯汁🔶新麻蒲部隊鍋:估唔到個部隊鍋都有幾片牛肉,好味😋最後連啲菇、生菜全部倒晒落個鍋滾熟佢,好入味
佢有鐵板&火鍋同一張檯上,可以同時間燒肉&火鍋
座位都好寬敞、舒服,我兩人個坐卡位,正!
叫左個SS1牛肉二人餐(超豐富又有燒肉又有部隊鍋)
鐵板燒仲有埋燒雞蛋(中間夾住泡菜碎,更有味道)
🔶LA牛肋骨120g:肉質鬆軟,加上醃了秘製醬汁,更加美味
🔶特級霜降牛肉100g、秘製牛肋排120g
-肥瘦適中,油脂分布非常好,令食落既口感更佳
燒完就咁食又得,夾生菜又得,好味到停唔到口
🔶特選韓式雜錦拼盤(年糕、蘑菇、豬肉香腸、大蝦)
我個蝦同條腸去左燒,其他個啲倒晒落去部隊鍋
因為怕燒到太乾/燶,效果十分好,吸晒部隊鍋湯汁
🔶新麻蒲部隊鍋:估唔到個部隊鍋都有幾片牛肉,好味😋
最後連啲菇、生菜全部倒晒落個鍋滾熟佢,好入味