2017-02-13 703 瀏覽
又到weekend,當然要約班朋友出黎聚下,今次去左吉壽放題! 地方尚算ok呀,坐得都舒服,侍應服務亦唔差,最緊要緊係可以一班一齊嘻嘻哈哈又一晚,同lee度價錢都好合理!未坐低一入黎見到個飲品櫃,真係睇到呆左,竟然咁大咁多款式飲品揀,差d以為自己去左7仔!lee食物款式都算多,樣樣都有,刺身肥美得黎,都好鮮味! 值得一讚係lee度既熟食,都幾好食,大大隻燒海蝦,蝦肉鮮甜彈牙,雞軟骨燒到岩岩好,外皮脆卜卜,軟骨爽口滋味!燒蕃薯仔,睇得出蕃仔洗得好乾淨,所以我都好放心連皮食埋,細細粒燒蕃薯size岩岩好,一口一粒,好甜蕃薯味好重,食多幾串都唔覺濟! 味道十足十糖醋既燒豬仔骨亦唔錯,酸酸甜甜,食落好開胃! 呢到甜品都好多選擇,燉奶香濃得黎都幾滑,米糍煙煙韌韌,仲有cake,啫喱糖都有,都唔錯!

lee食物款式都算多,樣樣都有,刺身肥美得黎,都好鮮味!
味道十足十糖醋既燒豬仔骨亦唔錯,酸酸甜甜,食落好開胃!