高質日式和牛lunch set - Christmas🎄❤️招牌日式燒肉午市套餐Signature Yakiniku Tasting Lunch $358 🥩Starter: thick cut wagyu tongue 厚切和牛牛舌本身唔係特別鍾意牛舌,但呢間嘅牛舌口感同味道都幾好HIYAMA Wagyu Tartare with Seaweed Taco日山和牛他他伴海膽配海苔本身都幾抗拒生牛,平時都唔會叫和牛他他,呢件連埋海膽,食落好似食緊魚生咁滑嘅口感Mizuna Salad 水菜沙律🥩Main: 特級澳洲和牛西冷 + 日山A5黑毛和牛餐廳侍應幫我哋燒肉,生熟度拿挰得好滿意,係剛剛好嘅韌度。西冷比一般西餐juicy, 而和牛都豐厚滑嫩。好高質嘅牛!🍧Dessert: homemade dessert of the day 自家製甜品係芭菲配鮮果,有莓、士多啤梨🥰 個撻都食得

厚切和牛牛舌

本身唔係特別鍾意牛舌,但呢間嘅牛舌口感同味道都幾好

日山和牛他他伴海膽配海苔

Mizuna Salad 水菜沙律

🥩Main:
特級澳洲和牛西冷 + 日山A5黑毛和牛

好高質嘅牛!

係芭菲配鮮果,有莓、士多啤梨🥰 個撻都食得
2019-12-17
聖誕節