2015-12-25 4028 瀏覽
平日經常來香江冰室嘆盅飯,覺得食材幾新鮮,北菇蒸雞夠香滑,奶茶甘香又滑,仲有啤酒飲。最重要係服務好,店員真係好友善,勝過好多老字號餐廳。所以,早排就試試店員推介的聖誕到會,叫左幾款小食給一班同事開Party,包括以下幾款:蝦春卷 - 蝦味幾鮮,春卷皮薄薄脆脆好正脆炸魚柳 - 魚柳好鬆軟,外面層粉又唔厚,唔錯牛舌夾芝士火腿+ 千島醬salad - 其實是一件件小件的牛舌夾了芝士火腿,食落都幾有趣,牛舌食落味道似中式牛柳整法,肉質又好脆,salad菜好新鮮沙律+ 瑞士汁雞翼 - 這是開party 時最快食晒,沙律好鮮又夠凍,瑞士汁雞翼入味又唔太咸芝士火腿三文治 - 雖然係比較普通的一樣0野,勝在個包夠鬆軟炸雞翼拉炸薯角 - 薯角的薯仔夠林,外脆內軟,炸雞翼是有點乾左少少,但勝在唔太油最重要係送來時熱的夠熱,凍的又keep 得夠凍,非常衛生,又冇油溢味,更隨附仲送來足夠的醬汁和餐具值得推介
平日經常來香江冰室嘆盅飯,覺得食材幾新鮮
,勝過好多老字號餐廳。

所以,早排就試試店員推介的聖誕到會
,叫左幾款小食給一班同事開Party,包括以下幾款:

蝦春卷 - 蝦味幾鮮,春卷皮薄薄脆脆好正

脆炸魚柳 - 魚柳好鬆軟,外面層粉又唔厚,唔錯

值得推介

2015-12-18
外賣送餐
$100 (其他)
聖誕節
  • 盅飯