2009-11-17 174 瀏覽
上個月老細請食飯..早幾日已經打左去鏞記訂位!我地全公司一行5個女仔8點鐘已經準時入席~糖心皮蛋: 我唔食皮蛋既..不過朋友話d酸薑好好食~酸甜而且冇渣!配合埋皮蛋一齊食~一流燒鵝例牌: 其實我對燒鵝興趣唔大..淨係知呢度既燒鵝出名~不過都幾貴下..今次有幸俾我試到..呢度既燒鵝果然得! 好岩我口味..首先望落冇嘜肥膏..食落口淡淡肉..口感好好!什菌豆腐(??): 唔係好記得個名...呢個冇嘜特別~都幾好食...!咕嚕雞球: 呢個係我同事A點既....味道OK~一定唔會鬧!唔知咩鱔: 呢個我老細點既...第一次咁食鱔~平時食親多數都係豉汁蒸!呢個夠特別..好味呀~金銀蛋豆苗: 呢碟~我幾乎次次出街食飯都會點既!呢到其實做得都ok..不過我會覺得出面D大排檔..好食D~桂花炒魚肚: 呢個都係老細點既..又係第一次食~淨係講味道都OK好食..不過我好似食唔到有魚肚? 榣柱蛋白帶子炒飯: 其實餐牌淨係得榣柱蛋白炒飯..我老細話要加埋帶子落去炒!d侍應開頭同佢講話唔得..跟住我老細即刻黑面話邊可能唔得~之前黎食都可以..後尾侍應好無奈ok左! 不過個飯又真係幾好味..我本身不嬲都驚d炒飯油.
上個月老細請食飯..早幾日已經打左去鏞記訂位!
我地全公司一行5個女仔8點鐘已經準時入席~
配合埋皮蛋一齊食~一流

今次有幸俾我試到..呢度既燒鵝果然得! 好岩我口味..
首先望落冇嘜肥膏..食落口淡淡肉..口感好好
!
呢個夠特別..好味呀
~
金銀蛋豆苗: 呢碟~我幾乎次次出街食飯都會點既!
呢到其實做得都ok..不過我會覺得出面D大排檔..好食D~
不過我好似食唔到有魚肚?
後尾侍應好無奈ok左!
不過個飯又真係幾好味..我本身不嬲都驚d炒飯油..但呢到出黎係完全冇囉
!
少少干身..味道岩岩好~
???翅: 正常水準..好味!
埋單唔知幾錢..因為老細請~
不過如果要我自己俾錢..又未必會選擇呢到..因為佢D價錢對我黎太貴喇!

咕嚕雞球
唔知咩鱔
金銀蛋豆苗
桂花炒魚肚
榣柱蛋白帶子炒飯
????翅
金牌燒鵝(例牌)
什菌??豆腐
咕嚕雞球
唔知咩鱔
金銀蛋豆苗
桂花炒魚肚
榣柱蛋白帶子炒飯
????翅
金牌燒鵝(例牌)
什菌??豆腐
  • 糖心皮蛋