2015-12-02 558 瀏覽
我嚟過食好多次雞煲,因為呢度嘅雞煲真係唔單止做得有心機,仲別有一番人情味同熱誠!每次同朋友一齊嚟食,老闆都已經認得我哋,成日同我哋傾下計,推介我哋有咩好食,有咩料夠新鮮!最欣賞老闆原來都係廿幾歲出頭後生仔,年紀輕輕又帶著滿滿真心同熱誠,希望前家樂可以帶比每一位客人家嘅感覺和溫暖!聽完佢嘅分享,真係比佢夢想感動咗,希望你的夢想會成真!加油!入正路寫食評!Johnny老闆今次就推介我哋食香辣雞蟹煲。足料又夠豐富,成煲都係海鮮,隻蟹好大隻,啲魚肉質夠晒嫩滑,又好入味!果然冇介紹錯!我哋叫左已經少辣,但愈食就愈辣,食到條脷痺左,都keep住食!哈哈!講到火鍋配料,又點少得牛肉!呢個厚切牛肩肉牛味好香,食落去又夠鮮嫩,同一班牛魔王食,個個都大讚,眨下眼又清晒一碟嚕!就連手切肥牛都不錯!講到牛味,比牛肩遜色一點點,但都幾新鮮!而黑豚腩片,口感挺爽口!本人最鍾意食芝士竹輪,一口咬,滿滿芝士,簡直係火鍋必食!仲有脆脆嘅響鈴,專門係品嚐晒雞煲嘅香辣湯底精華,索晒啲汁,好正!而且份量都好多啊!仲有其他火鍋配料都好新鮮咖!多謝Johnny老闆嘅好招待,精心炮製好味嘅雞煲,我哋每次都食到Lamlam脷呀!
入正路寫食評!Johnny老闆今次就推介我哋食香辣雞蟹煲。
香辣雞蟹煲
加拿大牛肩肉
黑豚腩片
本人最鍾意食芝士竹輪,一口咬,滿滿芝士,簡直係火鍋必食!
仲有其他火鍋配料都好新鮮咖!
多謝Johnny老闆嘅好招待,精心炮製好味嘅雞煲
我哋每次都食到Lamlam脷呀!

2015-12-01
香辣雞蟹煲