2017-04-02 315 瀏覽
如果大家想試嘅係銅鑼灣嗰間深宵食堂,你地最好打電話去銅鑼灣嗰間証實吓。我尋晚食完呢間所謂銅鑼灣分店就覺得中伏,打去銅鑼灣嗰間問先知尋晚(1/4/2017)開始呢間鋪同銅鑼灣嗰間已經冇關係😱😱。但我相信呢間所謂"深宵食堂"都仲會繼續用呢個名一段時間做生意,因為我聽到佢地接電話booking都仲話自己係深宵食堂。希望銅鑼灣店同openrice快啲澄清吓,因為我就係睇左openrice而中伏!雖然我想試係銅鑼灣店嘅深宵食堂,諗住有分店咪試吓。其實咩名真係其次,食物先最重要。但呢間野啲野食真係好難食,叫左四樣野,得個鰻魚飯($88)係正常啲,都唔係好食,最多值$60,sorry呢樣唔記得影,因為開頭冇諗過要寫食評。另外仲叫左鐵板香草黑豚肉($48),肉冇味,香草有怪味,超鹹食完勁好喝,我諗用左大量師傅,垃圾!芝麻雞翼($58),食落成口油,完全係翻炸,衰過大家x下午茶,垃圾!軟殻蟹沙律($68),未食過啲咁難食嘅軟殻蟹,沙律菜唔新鮮,起碼放左兩日或以上,垃圾!食左總共$300左右,當然要加一,最離譜係要收茶介每位$5😡😡😡!你估酒樓咩!而且杯茶同水冇分別,搶錢。總結,食物垃圾,衰過好多港式日本
總結,食物垃圾,衰過好多港式日本野,收茶介$5位,食左廿幾年日本野都係試過一次,但嗰間起碼都俾超濃綠茶啲客飲。如果各位係聽人講銅鑼灣深宵食堂好食好出名就唔好諗住同一樣野,因為呢間跟本就同銅鑼灣嗰間冇關係,小心中伏😡😡
2017-04-01