2019-02-18 1340 瀏覽
上到去已經人山人海,好彩一個星期前已打電話卜左位,所以一上到去就有枱✌️✌️而家同朋友飯局,多數都係我揸主意食乜,所以我而家成日會係open rice搜尋有乜好嘢食,吳使甘傷腦筋😂呢間老字號都係甘搵到所以去食🤗————————————————————食物多款式,價錢又合理,服務仲一流👍環境較舊式,但坐得好舒適,今次食小菜,下次想試下涮涮鍋,見到人地食得好過引😬————————————————————A-食京菜更係配花鵰——-🍶😋👍———————————————————-B-片皮鴨——鴨肉嫩,薄餅細細塊,吳會食滯👏但鴨黎到吳夠熱,味道就ok既😊———————————————————-C-椒鹽脊里——侍應呀叔好介紹,佢話送酒一流,呢個黎到好夠熱,肉夠爽口,好味😋———————————————————-D-鎮江肴肉——有口感,吳肥膩,點埋黑醋配合食仲好味🤗————————————————————E-炒豆苗——-又甜又嫩口👍————————————————————F-燻魚——有食肆有呢個餸,我多數都會叫,因為好鐘意食燻魚,呢度都整得好好食👍————————————————————G-拔絲蘋果———
————————————————————
食物多款式,價錢又合理,服務仲一流👍
A-食京菜更係配花鵰——-🍶😋👍
———————————————————-
D-鎮江肴肉——有口感,吳肥膩,點埋黑醋配合食仲好味🤗
E-炒豆苗——-又甜又嫩口👍
————————————————————
G-拔絲蘋果———-脆卜卜,不會太甜✌️
————————————————————
H-高力豆沙———呢個係我至愛既甜品,彈牙好味,又不會太甜,😋😋
————————————————————
「我最鍾意佢呢到D食物,全部都有大中小分,你可以按人多人小叫份量大細,好似我呢D樣樣都想食就啱哂,可以食多D款式✌️✌️✌️✌️✌️」
———————————————————-
係呢到食嘢,老字號員工,見個個都好有年資,而且個個都好有禮貌,仲個個都好有人情味,食得舒適,坐得舒服☺️☺️
————————————————————
三條友,叫左三壺酒,食左甘多嘢,都係九百幾元,認真抵食👍👍👍👍
片皮鴨,椒鹽脊里
鎮江肴肉,炒豆苗