餐廳: 素之樂創意蔬食料理
資訊:

2023-12-10 478 瀏覽
呢間素食夠哂驚喜!一坐低,就上咗幾款開胃小食,首先係嗰啲醬油口味嘅素肉和脆脆嘅海苔餅,簡直系人間美味😋,素肉嘅口感真係幾似豬肉片呢!之後係壽司拼盤,淨係話素,但個味同擺法都夠曲高和富,搞到人食指大動!而家仲記得嗰啲味道鮮美嘅羊角豆、吃落去爽口酸甜嘅蕃茄、夠晒勁辣嘅海帶同嗲味豆腐片。飯後仲有芝士菇菌酥皮點心,啖啖肉味,好食到停唔到口!每道菜嘅份量都啱啱好👌,仲唔會太飽,留低位置嚟試下蒸白蘿蔔,又軟綿綿,口味清新。食晒成晚,連肉都唔掛念,真係正!最緊要嘅系,一路食都覺得健康!下次聚會我一定再帶啲朋友來過嚟試!🌿🥢🍣#素食界嘅新星#味蕾嘅旅行#食得健康又開心