喺一兩年前曾經去過銅鑼灣分店食過晚餐,印象中既食物同氣氛都相當唔錯!從朋友口中得悉原來尖沙咀亦有分店,而且依家仲有午市套餐添所以呢日返工之前就約埋朋友過黎食晏午市套餐既選揀都有成十多款,薄餅、意粉同飯既款式都有,套餐仲會附送一碟三色小食做前菜朋友話套餐入面既pizza無佢想食既口味,所以就單點左一份9吋既“韓式海陸(特色綠茶薄餅)”HKd$138+10%芝士怪既佢仲加多26蚊將批邊轉做雙芝邊添而我就係lunchset到揀左份“烤核桃紅菜頭忌廉明太子意大利粉(加配香炸虎蝦)”HKd$87(+$23)+10%同朋友一齊share我地仲跟餐加左20蚊要左當日既磨菇忌廉湯呢個忌廉湯飲落好香濃,有打蓉左既菌粒,飲落好rich好有質感個pasta賣相好吸引呀!!!粉紅色既紅菜頭醬完全唔會有草青味,混合埋明太子仲帶有微辣添意粉唔會過淋夠彈口,而加配既炸虎蝦爽彈唔油膩,食落好有驚喜朋友所揀既pizza同樣無令我地失望!配料豐富味道夾搭,而批底偏薄而不失嚼勁,仲唔油膩,very nice!!!!

從朋友口中得悉原來尖沙咀亦有分店,而且依家仲有午市套餐添

所以呢日返工之前就約埋朋友過黎食晏

芝士怪既佢仲加多26蚊將批邊轉做雙芝邊添

我地仲跟餐加左20蚊要左當日既磨菇忌廉湯

意粉唔會過淋夠彈口,而加配既炸虎蝦爽彈唔油膩,食落好有驚喜

朋友所揀既pizza同樣無令我地失望!