2018-09-23 1249 瀏覽
Saturday night當然最好去好好relax下🤩🍷今晚去咗尖東香格里拉酒店呢間Tapas bar,叫咗幾款tapas,配埋個西班牙嘅紅酒😚幾款都好食😋個西班牙ham好甘香,八爪魚沙律好fresh,d八爪魚好嫩👍🏻~山羊芝士黑毛豬火腿墨西哥餡餅熱辣辣夾埋啲芝士一齊食好好味~👍🏻個脆皮燒豬腩仔d皮好脆🤩~最後追加嘅椒鹽魷魚圈配墨西哥辣椒醬估唔到呢個好好味!🤤唔會好似出面啲炸魷魚揸到啲粉好厚,薄薄既脆椒鹽包住好鮮味既魷魚,配埋個酸酸辣辣嘅醬好match~🤤之前嚟幾次都冇食過佢啲甜品,今晚本身想叫嗰啲都賣晒😕,最後響冇乜太大期待之下叫咗個棉花糖朱古力cake,估唔到好有驚喜!😍🤤👍🏻好軟滑嘅朱古力mousse,朱古力味好濃但又唔會好甜,配埋個酸酸地嘅醬同棉花糖一齊食成件事真係好夾🤤好容易就俾我清晒la😆😙~~雖然呢度價錢唔算好平,不過勝在可以對住尖東靚海景,甘舒服真係乜都抵返哂~~😙好relax又滿足既一晚😚🍷❤️

好relax又滿足既一晚😚🍷❤️