2020-03-26 6747 瀏覽
Red Lobster係美國出曬名嘅連鎖餐廳登陸香港朋友話係美國差不多日日都食於是就諗住豪一次去試一試佢🤤最近疫症橫行一心諗住唔洗book 枱點知好彩我哋未夠18:30 去到坐低一陣已經滿咗8成喇😅下次都係訂枱穩陣裝修都係好美式餐廳岩曬同朋友聚會傾計職員非常有善主動詳細解釋餐牌又會主動幫手同龍蝦合照😂真係好正打開餐牌諗住豪一豪叫隻龍蝦都一定貴架啦點知全部食物都係親民價平過出面嘅 steak house 呀-🔅Cheddar bay biscuits呢個餐前鬆餅真係好香好鬆脆外脆內軟濃濃芝士牛油香味真係好好味呀配埋佢哋嘅龍蝦湯香濃幼滑仲有唔少龍蝦肉真係想添多碗-🔅Live Maine lobster Steamed $318原隻龍蝦上枱大大隻真係好豪氣🦞🦞我哋今日就叫咗隻細嘅因為想試多啲菜式🤤職員好細心咁介紹醬汁同幫你同龍蝦合照再等你影夠相📸係你面前拆龍蝦殼再排返好隻龍蝦俾返你天呀駛唔駛咁細心龍蝦啖啖肉又鮮味都算喇佢個醬汁係由龍蝦膏製作架真係好好味呀👍🏻👍🏻👍🏻🔅Grilled Sirloin and lobster tail $298唔好睇佢得條蝦尾就睇少佢都係一樣咁正啖啖肉🔅Sea
Red Lobster

都係一樣咁正啖啖肉

🔅Seaside Shrimp Trio $178
🔅Mashed potatoes
🔅Truffle fries
🔅Shrimp pasta with Lobster cream sauce

其他side 都係好好味
炸蝦炸得酥脆可口