2017-07-08 406 瀏覽
北角係平時係晚上接女友收工先來,今日同同事係呢頭開會,所以問左女友食晏有乜介紹,女友介紹左呢間,所以就同同事一行八人來,由於時間仲早,唔洗等位就入得。呢到環境好寬敞舒適,有落地玻璃,裝飾佈置好有心機!角落位有高身枱凳迎合不同客人的喜好。自己選擇左set lunch 個 B.LT. Burger Set 配Potato Chips. ($83+10%)先來一個南瓜餐湯,味道清甜,好味。終於等到burger來到,由於是即整,所以都等左d時間。漢堡牛肉很大塊而且厚身,亦有肉味,煎得又香又保留到肉汁,整體這個Burger好好味。跟餐薯條也炸得很好脆,水準之上。唯獨凍奶茶不太好,太多奶,沒有什麼茶味。整體而言,是不錯的美國漢堡lunch set。同事們都叫左不同既set, 聽說佢地都覺得不錯。$90個set lunch 有呢個水準都不錯,下次會同女友來食晚餐。

先來一個南瓜餐湯,味道清甜,好味。

唯獨凍奶茶不太好,太多奶,沒有什麼茶味。

美國牛肉漢堡set  lunch
2017-07-03