餐廳: 品穀
資訊:

2022-06-15 186 瀏覽
話說因為係碳水愛好者嘅關係,真係超級鍾意食唔同嘅包包,街上都有唔少人推介呢間包包舖頭,於是乎我有時間就經過去買下啲包包,再幫大家做吓評論,睇吓係咪真係咁值得試!.我今次入到去嘅時候,都見到好多人喺側邊選購緊,我自己因為得一個人食唔到太多嘅關係,所以只係買咗兩樣嘢。.我就要左1. 原味Bagel2. 藍莓乾Scone.首先講一講個原味Bagel先,話說我自己係非常鍾意食Bagel嘅人嚟嘅,所以,我都食過唔少舖頭嘅Bagel,通常我第一份試嘅都會係原味行先,可以食清楚佢嘅感覺。味道都唔係太強烈嘅穀物嘅味道,咬口感不錯,chewy! 之後都有啲飽🤣🤣🤣.藍莓乾Scone, 佢唔係太強嘅牛油香氣,口感相對實淨,唔係入口即溶d fd, 如果有得選擇嘅情況之下,我下次應該未必會回頭。
我就要左
1. 原味Bagel