2018-01-12 62 瀏覽
良心食店推介經過見它叫茶記冰室以為好似平時啲冰室咁得麵同多士食 點知原來佢有得叫小菜架!兩個人點了半隻雞的雞煲 再叫了薯仔牛粒同個菜 諗住份量不會太多 點知一上菜的時候真係嚇親 三個餸都大大碟 雞煲的雞全部都大大舊好多肉 叫了小辣不太麻但都好香牛肉粒多過薯仔 超抵食 清清地食番個西蘭花中和番 成餐好滿足 除左份量多之外 重點係佢既小才菜有跟白飯同例湯飲品 超級良心 價錢一啲都唔貴好驚喜佢既例湯唔係平時飲既味精湯 同平時屋企煲既有啲似 有心機完全不hea的湯水 好難得我會係出面餐廳飲哂 另外店內裝潢很不錯 帶懷舊老香港風格 加埋佢既良心小菜 人情味好足 好喜歡 以後既飯堂一定係去茶記冰室

良心食店推介