2021-04-14 1700 瀏覽
終於唔駛OT, 可以放早d食好d , 揀左朋友推介既呢間德家燒肉火鍋放題。牛粉既我們揀左c餐,有安格斯拼盤、刺身盛、海鮮盛及燒肉放題😋。除了飲品任飲外、甜品沙律放左錫紙盤同豚肉湯,可以燒肉同時享用埋火鍋的,火鍋丸類、疏菜選擇都幾多!燒肉怎能沒有啤酒🍻、要贊一下呢到既生啤是任飲的👍🏻 我地ko了二柸!刺身盛賣相精緻放得靚靚,刺身有五款 - 帶子、赤蝦、三文魚、縲肉, 每款都很鮮甜,尤其是帶子及赤蝦夠新鮮爽口👍🏻海鮮盛扇貝、鮑魚、蜆、虎蝦及甲羅燒,第一次燒鮑魚,大大隻估唔到都夠彈牙!扇貝及蜆幾厚肉加點醬油燒熱了就食得,😋正!個人很喜歡甲羅燒,很邪惡!滿滿蟹膏、蟹籽、蟹肉!店員話燒4分鍾將材料攪勻就食得,好香有驚喜,濃濃既蟹膏味,加埋蟹籽的口感,很不錯呢👍🏻安格斯牛拼盤牛肉是薄切的,個人比較喜歡牛胸復及肩肉,肥瘦適中肉質都幾嫩口亦夠新鮮,大概放落去燒2-3分鍾就可以食,有質素👍🏻我們另外還點選了一口牛,肉質腍身牛味濃,岩灑我地牛粉! 套餐有甜品提供,我地揀左最抵食既movenpick既雪糕,很滿足呢!原來餐廳4月有生日優惠, 四人同行嘆燒肉或火鍋放題, 一位壽星免費,會再幫襯!

刺身

海鮮盛