2021-05-02 518 瀏覽
今次係第一次寫食評,除咗食物美味,招呼亦貼心周到,侍應耐心有禮,老闆亦十分大方唔計較,餐湯本來唔夠分,但比夠人頭,每個人有一碗,威靈頓牛柳有比原先訂嘅送多兩件,廚師做多咗嘅意粉,亦送埋比我哋拎走。見食評讚,同朋友嚟幫襯,早幾日訂咗招牌威靈頓牛樓及秘製脆乳豬,果然名不虛傳,另外叫咗dinner set 法式羊架及德國鹹豬手,都好好食,連菠菜湯沙律呢啲餐湯頭盤都咁出色,絕不馬虎,餐意粉就最鍾意忌廉磨菇意粉。掛住食,有啲唔記得影相,咸豬手食到一半先至影。餐份量好大,食唔晒要打包拎走,真係食得好開心滿足,個個都忍唔住為廚師鼓掌,氣氛好好,係一間好用心嘅出色小店,會再幫襯及介唔比朋友

威靈頓牛柳
2021-05-01