2018-08-01 82 瀏覽
平日收工後去呢間 Hami harmony 食飯放鬆下 餐廳係太子地鐵站行過去就係 相當方便 一入到去就俾餐廳精緻既裝修吸引到,有好多文青風既小飾物,令人有放鬆既感覺。 由於去到已經9點相當肚餓,所以一口氣叫左多款食物喇~第一樣泥既就係日本黑松露帶子意大利飯 ,飯身相當creamy, 而且黑松露既香味出哂泥,加上帶子十分juicy~~ 真係十分值得推介第二樣係安格斯有骨肉眼扒,本身鐘意食生小小既牛,所以叫左5成熟。牛扒一泥到即刻俾佢既size 嚇親,係超級足料!! 基本上係絕對唔怕唔夠飽,加埋佢配上薯菜,食完真係好滿足呀! 塊扒有少少偏熟左,但勝在仍然好多肉汗。口感相當不錯第三樣既醬燒七味特級牛脷,都係十分好味啊~ 牛脷本身超厚切,係好用足料,而且加上佢燒過,仲有辣辣地既調味,都令人想一食再食。最後仲食埋蔥餅(呢個都係好味既必身推介),哈密瓜波羅梳打(真新鮮生果租而不膩)。今次真係超級滿足,下次一定要再泥食過!
平日收工後去呢間 Hami harmony 食飯放鬆下

餐廳係太子地鐵站行過去就係 相當方便

由於去到已經9點相當肚餓,所以一口氣叫左多款食物喇~