2018-12-13 487 瀏覽
同朋友去食晏 見到呢間新開嘅阿根廷扒房 就貪新鮮入去試下 點知有驚喜啊三個人叫左 兩個午市套餐 同埋一個阿根廷西冷牛扒午餐坐底叫完野之後就會俾啲包我地食 呢幾塊包真係外脆內軟 好香好好食 配鹹鹹地嘅牛油真係好味套餐入面包括 前菜、主菜同埋配菜 仲跟埋餐飲 可以揀汽水、檸茶或檸水等等前菜我地就揀左海鮮沙律,香腸同埋牛肉餡餅 份量好大 食到前菜已經包左一半主菜叫左煎三文魚配蒜味飯,阿根廷西冷牛扒(三成熟)同埋 自家製寬條麵配香草蕃茄醬配菜叫左 幼薯條,炒蘑菇同埋 沙律菜 牛扒真係好冧又好香 煎到真係三成熟架! 仲好多肉汁添~有成12安士 一個女仔有可能食唔晒~三文魚魚皮煎到脆薄薄 魚肉唔老煎得好好味自製意粉 好有咬口 製作得好好 不過調味可以再重手啲配菜就無咩特別 只係份量真係好大 最後要讚下個女侍應 服務周到 一眼關七 仲有兩個阿根廷藉老闆(我估係....)好友善 又會關心下啲客嘅需要 真係抵讚 好有心 最最最後老闆送左三塊自裝曲奇夾餅比我地食 雖然已經食到好飽 但係呢塊餅真係好好味 鬆化甜美 為呢一餐劃上美好嘅句號

三個人叫左 兩個午市套餐 同埋一個阿根廷西冷牛扒午餐
坐底叫完野之後就會俾啲包我地食
呢幾塊包真係外脆內軟 好香好好食 配鹹鹹地嘅牛油真係好味

前菜我地就揀左海鮮沙律,香腸同埋牛肉餡餅
份量好大 食到前菜已經包左一半

配菜叫左 幼薯條,炒蘑菇同埋 沙律菜

三文魚魚皮煎到脆薄薄 魚肉唔老煎得好好味
自製意粉 好有咬口 製作得好好 不過調味可以再重手啲