2022-07-20 859 瀏覽
屋企人帶我去哥登堡 佢話以前讀書lunch去食 好想食番餐懷緬下 😄哥登堡好似花園餐廳莎樂美嗰類港式扒房地方唔算好大,入到去男侍應反應都好快帶位。價錢都幾抵,一個牛扒餐百六蚊左右啦連埋羅宋湯麵包嘢飲少少甜品。兩個人食total $330左右我哋叫咗兩個牛扒餐, 兩個都係5成熟 ,一個黑椒汁一個蒜蓉汁。另加五蚊可以加個細意粉。我要嗰個黑椒牛扒五成熟, 的確係五成熟左右, 如果百幾蚊一個扒嚟講, 塊牛扒已經超出應有水平😊 起碼有啲味同埋唔係淋滋滋。(好不幸屋企人嗰塊五成熟嘅蒜蓉牛扒走失咗手煮咗well done, 有啲鞋同埋乾 🤡🤡)二人餐另外送個沙律或者田螺, 送嘅冇乜要求,但都算有啲賣相。另外我覺得佢啲羅宋湯幾好飲呀 ! 都幾足料同埋好香濃! 飲品方面可以轉飲紅豆冰同埋雜果賓治!👍🏻整體嚟講幾有風味, 侍應都好親切 , 價錢好公道。
哥登堡好似花園餐廳莎樂美嗰類港式扒房
地方唔算好大,入到去男侍應反應都好快帶位。
兩個人食total $330左右

另外我覺得佢啲羅宋湯幾好飲呀 ! 都幾足料同埋好香濃!
飲品方面可以轉飲紅豆冰同埋雜果賓治!👍🏻

整體嚟講幾有風味, 侍應都好親切 , 價錢好公道。
羅宋湯

鐵板牛扒