2019-02-17 162 瀏覽
超中意食炸雞嘅我,每次過黎銅鑼灣,當徘徊在十字街頭,諗唔到食咩好嘅時候……最終都係乖乖黎Sodam Chicken食雞🐣🐥🐔🐔🐔🍗太陽芝士炸雞罪惡感滿滿的炸雞😱但作為一個芝士控,實在是無法抗拒ar!!!農夫包那金黃的芝士由3種芝士混合而成,帶來三重芝味享受!!炸雞外皮酥脆,肉質嫩滑,再捲上濃郁的芝士,還可拉絲~wa!!!!!!!而麵包吸收了芝士醬,但仍然香脆👍🏻好邪惡!好滿足!!!🍜韓式涼拌水冷麵會食上癮的水冷麵😻麵條很彈牙,有嚼勁,攪拌後,味道冰涼清新,酸甜爽滑!食完芝士炸雞後,剛好可以解解膩~絕配💯,每次必點👍🏻🍢煙肉年糕串(辣)有驚喜的小食!!!年糕Q軟煙韌,搭配香脆煙肉,帶點甜辣味,暖暖的~幾好食👍🏻暫時係我食過最好食嘅年糕串✨中意食年糕朋友仔就一定要試下la!!📌總結:如不想食炸雞,不妨可以試下焗雞,味道同樣不錯👍🏻另外餐廳好細心,每張檯都會提供手套,又有個兜比客人裝住d雞骨,而更貼心的是,牆邊有usb充電,認真要比個like!!

最終都係乖乖黎Sodam Chicken食雞🐣🐥🐔🐔🐔

🍗太陽芝士炸雞
太陽芝士炸雞

🍜韓式涼拌水冷麵
韓式涼拌水冷麵

🍢煙肉年糕串(辣)
煙肉年糕串

太陽芝士炸雞