2021-10-19 38 瀏覽
今日呢同男朋友呢嚟到元朗啦,咁我哋都係元朗嘅地膽嚟嘅咁所以呢我哋今次呢就去咗呢一間好少見到咁有特色嘅日式餐廳入到去啦都係平時見到嘅日式間隔環境喇,好啦咁為咗依左個肚先啦我就二話不說馬上點餐第一道我就叫咗個日式滑蛋豬扒定食,呢個定食咩好豐富啦,首先有個前菜啦前菜呢就有個玉子豆腐配芝麻醬啦另外呢就有個涼拌帶子裙邊,之後呢就有一個日式嘅沙律,再嚟個主食就係個滑蛋豬喇呢個定食真係非常之抵食啦好大份啦包保你食到飽,味道仲相當唔錯好有去咗日本嘅感覺另外第二道呢我就帶咗呢一個日式豬頸肉定食啦,前菜都係同第一道菜一樣嘅非常之精心處理呀賣相非常之好,食落去味道相當唔錯非常值得一試最後我哋都眼闊肚窄,叫咗個章魚小丸子,呢個章魚小丸子並非你平時喺某超級市場買到嘅一般質素,佢好有日式嘅味道好似去咗日本食到嘅章魚小丸子最後啦我強烈推薦呢一間元朗日式餐廳俾大家👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😋😋