韓國餐廳管理團我真係唔得唔嬲爆!你地既油煙問題真係搞到我地嬲到著哂火!你地究竟幾時會解決呢個問題?喺北角匯外,我地既環境被污染到一個唔得了!真心講,我對你地既表現覺得好L好黑人憎!叫極你哋都唔肯改善!係咪要等到中午同晚市先係你地肯出黎同我解決問題呀?你地係咪真係要用D極端方法先至解決呢個問題?!商場內外都係你地嘅煙霧咁嚴重汙染,影響別人嘅生意!咁樣做真係完全係缺德嘅行為!你哋應該立即採取行動,唔好再搞到我地!希望你地快D行動,解決呢個問題!我係會針住你地, 日日call 食環!我哋需要你哋立即處理煙霧問題,唔好再耽誤!我唔再忍受你地嘅煙霧污染!希望你明白我哋嘅憤怒同不滿,立即改善情況!我哋會緊密關注你哋有冇改善
韓國餐廳管理團