2017-11-28 2093 瀏覽
平時係上環食lunch 好似有好多選擇 但又唔揀唔到食咩好🙈 有朋友推介哩間充滿文青氣息既cafe!☕ 唔單只有afternoon tea 其實lunch menu都唔錯 餐湯餐包同飲品都有包埋🥐 點左滋潤花果茶同藍蝶花青檸梳打 好colourful🍹-黑松露醬配什菌長通粉 hkd$88除左有好多菇之外🍄 仲有好多黑松露 香氣滿溢 完全係增加左我既食慾😋 啱哂鍾意黑松露既我!-珍寶燒烤菇素漢堡配薯條 hkd$108食燒蘑菇最怕就係燒到勁乾🔥 哩個菇就無哩個問題 而且仲有好多汁💦 不得不提就係中間最有驚喜既素漢堡扒😸 個口感同味道都好似真既漢堡扒🍔-話說黎緊要出席好幾個wedding 最近要努力keep fit💪🏻 好多時都會揀以素為主既菜式 正正就咁啱哩間有我想食既野 幾特別唔洗餐餐salad咁慘😢 如果有留意哩間既facebook 有好多準新娘都會黎相約一班好姊妹黎哩度搞bridal shower👰🏻 諗起朋友仲搵緊場地wedding前要玩返晚 即刻提議左佢可以考慮下哩間💐😆
黑松露醬配什菌長通粉 hkd$88
珍寶燒烤菇素漢堡配薯條 hkd$108