2023-02-06 57 瀏覽
炸雞成日食,今次食下炸魚,食炸魚又點少得英式正宗炸魚薯條,點先覺得正宗?外國人開既就應該會正宗啲啦耀華街呢間炸魚薯條,老細侍應都係外藉人士,全店都貼滿好多知名英國人食炸魚既相,裝修亦好英倫風,但老闆應該都好鍾意中國文化,所以新年又會放大紅燈籠🏮,中西夾集食得炸魚薯條,當然食返個Signature Cod (12oz) + chips12oz 炸魚真係唔講得笑,係手臂💪咁長既炸魚,再配一大堆粗薯條,份量係勁多,炸魚脆漿唔算厚,食落去唔會成口粉,魚肉好厚身,有魚味另外試多個Battered sausage 炸熱狗腸 (12吋)初時以為熱狗腸係平時食開個啲質感,原來呢款既熱狗腸質感唔同,唔會好彈牙,有少少🤏似少咸既午餐肉腸,個炸皮又係薄而脆,好有口感食炸野緊係要飲返啲凍飲,餐廳都好多選擇,汽水或者啤酒🍻任君選擇