招聘中
薪金面議
1天前
$70-$85
時薪
更多筍工 (8)
2018-07-17 379 瀏覽
今日早上仍然猛烈討論究竟聽日會晤會打風呢?就甘講下講下又到食飯時間啦。哈哈!小編終於都遊說到d同事去將軍澳食午餐典解要去甘遠呢?因為就系為左食好西,為左食好西系唔會受距離影響既!之所以一定要去將軍澳食系因為呢間餐廳既分店真系好奇怪又偏遠,一系就要去到荃灣,一系就要去大埔,馬鞍山呢d非常鄉村(對於小編呢個港島區人黎講,同埋小編d同事100%都系住港島區)所以呢,同事們話除非超級好味道否則唔值得長途跋涉去LOR!OK!小編今次非常有信心唔會令佢i地失望既事關呢間店我已經食過無數次,當然對上一次已經系年幾前啦,但仍然對佢好有信心!果然,冇令大家失望,有新款既意粉可以選擇但價錢仍然非常抵食,小編今次試渠地既黃金蟹肉意粉,叫得黃金當然系同蛋黃有關既邪惡野啦,62元包飲品和蟹肉意粉,仲有唔係HEA野,系非常好味道既,小編相信都冇乜邊度有啦。食物質素很好,服務其實都無錯,斯斯文文甘唔會西你面,話曬甘多人幫襯,做到少少掹都正常既同埋目測d食客系附近居民多,個個嘆慢板,真系話Q你出邊d人排到死啦,系唔會快快脆埋單LOR,同中環既打工仔風格完全兩個模樣!不過d食物水準甘高質,排隊都無所謂。蟹肉當然唔係新鮮
果然,冇令大家失望,有新款既意粉可以選擇但價錢仍然非常抵食,小編今次試渠地既黃金蟹肉意粉,叫得黃金當然系同蛋黃有關既邪惡野啦,62元包飲品和蟹肉意粉,仲有唔係HEA野,系非常好味道既,小編相信都冇乜邊度有啦。食物質素很好,服務其實都無錯,斯斯文文甘唔會西你面,話曬甘多人幫襯,做到少少掹都正常既同埋目測d食客系附近居民多,個個嘆慢板,真系話Q你出邊d人排到死啦,系唔會快快脆埋單LOR,同中環既打工仔風格完全兩個模樣!不過d食物水準甘高質,排隊都無所謂。蟹肉當然唔係新鮮蟹肉啦但都非常鮮味,同埋最重要系渠地d意粉唔會有臭芝士或者好奶騷味Ø個d啦所以非常得我心!小編以前通常食渠地既軟殼蟹松露意粉或黑松露雜菌意大利飯,今次試呢個黃金蟹肉意粉都OK但略嫌蛋黃唔夠香,如果用鹹蛋黃整仲正呀!
黃金蟹肉意粉
2018-07-17