2018-05-09 396 瀏覽
本人平時係唔會寫食評既 不過今日都真係非寫不可 皆因呢間越南料理真係一個伏。 話說今日小弟照常收工後就行去銅鑼灣搵女友 甘去到金百利樓下 咪望下有咩食囉 唸起女友最近唔係甘好胃口 所以就唸住食D濕口 有口湯暖胃既越南粉 上到去個陣 已經感覺到伏伏地 因為見冇咩人 甘女友就話 都上左黎 試下啦,甘我同女友今日就開啟左我地既瀨嘢之門啦。 我地叫左兩個越南生熟牛肉粉 同一碟春卷,我要河粉 佢要檬粉,跟住過左陣就黎左兩碗嘢啦 個河粉望落 冇咩嘢 但係我同我女友都再三懷疑佢個碗檬粉點解甘似米線既,雖然米線同檬粉望落唔會差好遠 但係我放落口個陣 我係食到D好米線既口感 甘都算啦 個湯完全係即食麵味精湯加兩撇芽菜同幾片仔碎牛肉組合既唔知乜粉 我飲完口湯之後即刻話 飲完心屍屍 亡也亡不了 有一種好似投左胎做豬飲叟水既感覺 D粉唔想提 D牛肉無得輸 已經係最爛個種 到碟春卷黎個陣 我女友食左舊 佢話有種臭豆皮既味道 呢間食店除左3-5樣食物係30蚊以下之外 其他都50蚊以上 但係我真心唔覺得佢有邊樣嘢係值50蚊呢個價位 無論佢食物質數同量都係非常細同非常差 員工服務亦都非常有

員工服務亦都非常有問題 基本上都係要叫左先曉做既波仔型人士 踢一踢碌一碌。
作為香港銅鑼灣一帶既食店 我真係好希望呢間食店 好好甘改善一下出品與服務問題 價錢定位沒有什麼大不了 但希望同出品相符 ,希望呢間鋪頭係比D heart出黎啦。