2021-01-26 1144 瀏覽
平日三點去到堂食唔洗等位✌🏻兩個人食個下午茶剛剛好👍🏻但舖位真係好細好細😂冇乜堂食位$58超值套餐😋兩餸石磨腸粉+水餃六隻🥟+$18三粒潮州福合埕牛丸😍豬膶菜脯石磨腸粉😋份量多,有四條足料皺皮腸粉🤤一塊塊豬膶軟稔,係有一兩舊熟咗少少😋菜脯爽口,配腸粉食好夾!牛丸大大粒非常爽口彈牙🤤咬落去鮮牛肉汁一口都係🤤🤤$18/3粒真係值呢個價!👍🏻!!我最期待的芫荽餃終於出場!!本身諗住+$8轉煎餃香口點,但最後聽取員工建議食煮荽餃🤤入口充滿芫荽味🤤🤤餃子足料,包得實淨,煮得剛好,唔會散或者爛皮🥟食落有肉汁唔會油🤤👍🏻整體黎講味道唔錯,唯一唔好係冇電腦單(?)因為menu其實冇芫荽餃🤔埋單條數唔識計番😂最後估可能芫荽餃貴幾蚊就走咗😂但有機會一定join佢ig地區團購定幾打荽餃放雪櫃慢慢食🤤🥟

• 芫荽餃
  • 潮州福合埕牛丸