2021-06-06 541 瀏覽
今日約咗姊妹去剪頭髮,剪頭髮之前梗係要填下個肚,因為有陣時真係唔知點解剪一個頭髮都要搞成兩個鐘😂呢間Urban 唔係第一次嚟,但係之前都只係飲咖啡,今次就食埋野,試吓廚房嘅手勢先😛Egg Benedict 通常唔會係我嘅第一選擇,因為好多時Poached egg都會做到一係過熟一係就唔知點咁😂 但今次其他item我都唔想食,所以就一試呢度嘅 Egg Benedict~ 因為我本身唔太鍾意食烘得太勁嘅toast,所以order 嘅時候都特別同呢度嘅staff講toast輕手烘一烘就ok~Overall其實都真係唔錯,個toast可以索到蛋黃同d sauce ,每一口都幾滿足,提一提嗰幾粒cherry tomato,可以清一清個口腔,帶嚟一啲嘅清新感,都唔錯!

Egg  Benedict
2021-05-08
$150 (早餐)
Egg  Benedict