2022-04-25 134 瀏覽
今日竟然見到晚飯都冇人排隊,仲有卡位,就即刻衝咗入去。今次叫咗兩款期間限定:麵豉豆腐同埋白汁三文魚。麵豉豆腐我覺得冇乜特別,兩件豆腐嘅口感有啲似臭豆腐嘅餡咁樣,係眼瞓嘅但個人覺得唔夠熱,所以減咗好多分。不過個三文魚就好好食,唔會有魚腥味,又唔會太硬,個白汁先係重點,勁想打包返屋企點麵包。另外試咗個柚子雞肉沙律,個人覺得沙律唔夠味,唔會再見。個秋葵我就覺得好好食,個醋夠酸,同埋秋葵唔會食到外身好多毛個牛舌都冇我上次午餐黎咁厚切,嗰邊仲有少少燒竉燶咗,不過上面嘅蔥蒜都仲係好夠味今次試埋佢個雪糕,超級好食!米味好濃,口感有少少煙韌,有啲似食緊土耳其雪糕,分量仲要好大!今餐食完真係超級飽最後想補充,呢度有幾個服務員嘅態度都唔係咁好,再加上其實只係食咗一個鐘,佢就已經不停想收我哋嘅嘢,但係好明顯地我哋都未食晒,佢就已經問可唔可以收,仲要問咗三次!我哋亦都有望吓出邊係咪大排長龍,但係其實係冇人等緊位
今日竟然見到晚飯都冇人排隊,仲有卡位,就即刻衝咗入去。