2020-10-11 510 瀏覽
題目講得嚴重咗😅只係九個月後我終於抹走咗以前一貫嘅行徑,踏出左一步響炳記食一啲我九個月從來冇叫過嘅嘢。其實一直以來我自己一個人去炳記都係食返我最愛嘅奶油多同埋餐肉煎一隻荷包蛋,其實一直都好想食佢嘅三文治,餐蛋烘呀、芝士旦烘,旦牛烘等等,只係我唔想放棄唔食奶油多,一條友真係唔可以兩樣都叫晒。終於今日因為自己個胃有啲唔太舒服,其實諗咗好耐第一究竟食唔食嘢,但一場嚟到大坑冇理由就咁就走㗎!心諗個胃唔舒服咁不如就試吓唔好飲奶茶,飲啲酸酸地嘅檸檬茶啦!(自我感覺良好其實茶對個胃都唔係咁好,仲要飲凍野😅)另外仲叫咗一直好想叫嘅蛋牛烘。其實個胃都頂頂下,響唔係好有胃口嘅狀態底下我仍然覺得個蛋牛烘好好食,炒蛋同碎牛中間仲有少少流心狀態😋仲好似有啲唔夠喉添,不過我冇理由再格硬塞多件奶油多落個唔舒服嘅胃度😖雖然烘底麵包唔夠多士來得咁外脆內軟,可能佢做三文治嘅包比較薄身啲。雖然食完個胃都仲係有啲怪怪地,不過又好滿足喎以後有多個選擇

雖然食完個胃都仲係有啲怪怪地,不過又好滿足喎
以後有多個選擇
流心旦牛烘