2021-06-11 3476 瀏覽
之前等朋友收工經過見到呢到竟然有間居酒屋 仲要好多人排隊 就mark低左😏今日又嚟到呢頭見咁啱就順便去試試佢😆去到都一樣係咁多人 要等陣先可以入去~入到去餐廳唔算大 但就同日本居酒屋一樣好熱鬧!我地首先就梗係叫幾串居酒屋必叫嘅串燒啦🙈•牛舌 明太子雞肉 雞軟骨 白鱔串燒🍢•-好快就有野食!👏🏻呢到嘅串燒都幾高質 全部都好惹味 尤其是個明太子雞肉串燒 勁Juice!!!另外個牛舌都好彈牙夾口👍🏻有串燒又點少得酒呢😏另外個免治雞肉棒都好有風味!將個蛋黃攪拌沾埋一齊食 掛汁之餘仲好有餘韻🤤•蟹甲羅燒🦀•-呢個嘅鮮味就不在話下 配埋蟹汓放上多士到食 香脆得嚟又有咬口🙈🙈•沖繩黑糖燒菠蘿🍍•-師傅將面頭嘅黑糖用火槍燒過 令到食落多外香脆 咬落仲要有菠蘿juice嘅果汁滿瀉 勁甜美🤣•A4吉列和牛三文治🥩🥪•-最後仲有餐廳推介!淨係睇個樣就已經流曬口水 和牛配埋海膽 仲有黑松露已經贏左 但重點唔係話擺曬啲高級食材就好嘅而係三樣野都好夾 唔會被搶味👍🏻又有和牛嘅油香 海膽嘅鮮甜 仲有黑松露嘅香味!咬落超享受阿🤤🤤-總括呢到都幾有日本居酒屋嘅地道feel 野食又好味 同朋友or知已一路食一路吹水都幾過
今日又嚟到呢頭見咁啱就順便去試試佢😆
去到都一樣係咁多人 要等陣先可以入去~
入到去餐廳唔算大 但就同日本居酒屋一樣好熱鬧!
我地首先就梗係叫幾串居酒屋必叫嘅串燒啦🙈

•牛舌 明太子雞肉 雞軟骨 白鱔串燒🍢•
好快就有野食!👏🏻
另外個牛舌都好彈牙夾口👍🏻
有串燒又點少得酒呢😏

另外個免治雞肉棒都好有風味!

將個蛋黃攪拌沾埋一齊食 掛汁之餘仲好有餘韻🤤

•蟹甲羅燒🦀•

•沖繩黑糖燒菠蘿🍍•

•A4吉列和牛三文治🥩🥪•
最後仲有餐廳推介!
而係三樣野都好夾 唔會被搶味👍🏻
總括呢到都幾有日本居酒屋嘅地道feel 野食又好味 同朋友or知已一路食一路吹水都幾過癮😏