2022-04-22 433 瀏覽
因為知道佢就執笠嘅關係,所以專登過嚟試!第一樣嘢我好想讚佢嘅就係,佢哋樓面嘅服務真係非常非常好,三四個人走足全場!佢哋都冇比面色你睇,仲非常幫忙!因為首先去咗個廁所,真係好污糟好恐怖!唔出相啦!講番啲嘢食,加咗$20個酥皮湯,係林嘅,仲要係塌左落去!裏面嘅龍蝦湯咸到苦,黑松露蘑菇湯係茶餐廳貨色,有d水,無黑松露!跟住到乳鴿,油琳琳,d肉有啲鞋!個喼汁幾好食!跟住要介紹全場唯一好食嘅嘢,瑞士雞翼夠熱、好食,個汁好味嗰兩個主菜,加咗$40嘅牛扒同埋燒春雞!啲配菜食唔到,唔講,塊牛扒係食到㗎!燒春雞就差啲,又係鞋,又係咸!最後到兩杯嘢飲,好有茶餐廳嘅感覺,成餐飯都係呢個感覺,當然茶餐廳好食好多!知道佢哋真係好忙, 爐又唔夠用,所以個疏乎厘等咗一個鐘,好彩又係服務好搭救!佢哋令我諗起同集團DPD, 喺呢度嘅三份一價錢,好食過呢度10倍,終於明白點解要執笠,希望老闆開多幾間DPD !最後真係好想讚呢度啲服務,希望以後喺其他同集團餐廳都見到佢哋!埋單都成$816 ,真係食一個回憶,一個開返都唔會再幫襯嘅回憶!
因為知道佢就執笠嘅關係,所以專登過嚟試!

因為首先去咗個廁所,真係好污糟好恐怖!唔出相啦!

跟住到乳鴿,油琳琳,d肉有啲鞋!
個喼汁幾好食!

跟住要介紹全場唯一好食嘅嘢,瑞士雞翼
夠熱、好食,個
汁好味

嗰兩個主菜,加咗$40嘅牛扒同埋燒春雞!

啲配菜食唔到,唔講,塊牛扒係食到㗎!
燒春雞就差啲,又係鞋,又係咸!