2020-06-18 2115 瀏覽
🇭🇰酒盗·6月開始有罷市同埋有捐錢嘅小黃店💛呢間我哋之前嚟過一次㗎啦 但係佢full Booking左 今次我哋就醒目有book位啦😏😏佢係好似小居酒屋咁 細細間 所以每樣野都逐樣逐樣上 要等耐少少 但係佢哋啲服務態度都真係幾好 佢哋係用我個姓address我 搞到我覺得自己好似貴賓咁🤣🤣·omakase 12貫$218我哋就係比呢一個吸引左 見好似幾抵食咁😈呢個你係望住師傅真係即刻握比你 但係我覺得佢個種類選擇得比較單一 佢成個拼盤主要都係白身魚 所以整體都係魚味比較淡🤭🤭做得最出色係個帶子 真係幾厚肉同埋幾鮮甜佢個赤海蝦都係幾好食嘅其他就都ok啦 對得住佢個價錢😏係個海膽真係好麻麻地🙊🙊·五品刺身$118呢個擺就擺得啦 但係我覺得佢刺身嘅水準比個拼盤更加一般🙊🙊可能大家真係嗌兩個omakase 或者一個加一個丼飯會比較好啲😂個拼盤入邊都係帶子比較好食 其他就一般般啦keke·燒秋葵 燒雞腎 燒雞心 燒豆腐 $20燒冬菇$16 豚肉蘆筍卷$25·佢啲燒物都燒得幾好食 但係佢整體都係唔係好多汁 所以食落就冇咁惹味🤔但係都幾推介佢個燒豆腐 係真係外脆內軟 不過因為佢真係冇搽好多醬汁 我哋
🇭🇰酒盗
omakase 12貫$218
omakase12貫

五品刺身$118
五品刺身

燒秋葵 燒雞腎 燒雞心 燒豆腐 $20
燒冬菇$16 豚肉蘆筍卷$25
燒冬菇

佢啲燒物都燒得幾好食 但係佢整體都係唔係好多汁 所以食落就冇咁惹味🤔但係都幾推介佢個燒豆腐 係真係外脆內軟 不過因為佢真係冇搽好多醬汁 我哋要自己點多少少豉油先夠😂😂佢個雞腎 雞心口感都整得幾好嘅 係個冬菇比較草青味少少😌
#rbyeat
#rby日本菜