2020-04-18 768 瀏覽
想搵個地方靜靜地坐下睇下書,朋友推薦呢一間cafe 話裝修好特別, 所以嚟試一試。我大約十二點九嚟到,唔需要等位就可以入座, 坐低之後要自己出收銀落單,呢間餐廳主要係素食嘅menu,選擇都算好多,日式同西式嘅款都有,而且 定時會轉menu,我今次試咗個牛油果天貝壽司配麻醬豆腐,落完單好快就有店員將食物送到枱上, 牛油果壽司幾好食,牛油果唔會太生 ,麻醬豆腐亦都好正常,個套餐仲有一碗海帶豆腐湯,亦都係素食嚟嘅。整體嚟講份量都算足夠,不過如果比較大食嘅男仔可能就會覺得唔夠飽。 最後仲叫咗一杯咖啡黎飲 ,佢唔同一般cafe嘅拉花,今日係中文字開心,都幾得意。想食素食嘅朋友可以嚟試下,而且佢有個好大嘅時鐘都幾特別

想食素食嘅朋友可以嚟試下,而且佢有個好大嘅時鐘都幾特別