餐廳: 素食微調
資訊:

2018-05-07 1268 瀏覽
朋友中意食素,佢決心要改變我呢個只愛食肉既肥婆,估唔到今次佢帶我食呢間又幾正🤣對於食素又有左新想法,應該會慢慢愛上👉🏿✨素漢堡包 HKD88 💸📌呢個入面有南瓜蓉,蘑菇,蕃茄、食冇肉架啦,不過食落口感又非常之好,清清地,冇肉既油膩,飽肚又清新😚👉🏿✨微調流心餡餅 HKD128 💸📌呢個簡直開正我個飯😊入面係蕃薯蓉同素芝士,好愛佢個餅皮👍🏿係有驚喜既!👉🏿✨土耳其卷-清新素卷 HKD53💸📌又一另眼相看之作,本身食牛蓉果都食到厭,諗住都係個啲味啦,點知係完全相反!牛油果一啲都唔硬,熟到岩岩好😭最愛呢個👉🏿✨薯蓉堡壘 HKD60/3件💸📌入面可以俾自己配搭要咩薯蓉,我就要左紫薯,黑松露同芋頭!個人最愛黑松露,佢上面仲灑左啲蕎麥,食落好有咬口呢😳👉🏿✨番可榴+紅菜頭+蘋果 HKD30💸📌可以抗氧化的果汁,可能因為紅菜頭都太青了所以有啲飲唔慣,但朋友是愛到爆呀!👉🏿✨羽衣甘藍+香蕉+菠蘿+波菜 HKD45💸📌反而呢個就對我口味了!淡淡的香蕉味,簡單一杯健康又飽肚,正😀

👉🏿✨素漢堡包 HKD88 💸

👉🏿✨微調流心餡餅 HKD128 💸